Vorreiniger B

Tehokas, fosfaatiton, emäksinen, vaahtoava pesuaine henkilö- ja kuorma-autojen, työkoneiden, metallivanteiden ym. emäksiä kestävien pintojen esipesuun. Korkealaatuiset kompleksinmuodostajat ja tehokkaat tensidit liuottavat sitkeimmänkin lian, hyönteiset, lintujen jätökset sekä ympäristö- ja vannepölyn nopeasti. Sopii toistuvaan pesuun ja painepesurin kanssa käytettäväksi. Erityiset korroosionestäjät lisäävät materiaalien yhteensopivuutta, esim. anodisoitu alumiini. Sopii kopolymeerivahan poistoon.

Tuotetiedot (englanniksi)

 

 

11 kg   211011
22 kg   211022

Active Foam

Santelipuun tuoksuinen, fosfaatti- ja NTA-vapaa vaahtopesutiiviste koneelliseen autonpesuun, itsepalvelupesulaan ja käsinpesuun. Anionisten tensidien korkea pitoisuus muodostaa ainutlaatuisen vaahdon, joka pesee tehokkaasti ja puhdistaa myös pesuharjat lisäten niiden käyttöikää. Soveltuu käsiteltäväksi biologisissa jätevedenpuhdistamoissa. VDA-luokan A mukainen.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 kg    282010
21 kg    282021

Active Foam Spring

Kielontuoksuinen, fosfaatti- ja NTA-vapaa vaahtopesutiiviste koneelliseen auton-pesuun, itsepalvelupesulaan ja käsin-pesuun. Anionisten tensidien korkea pitoisuus muodostaa ainutlaatuisen vaahdon, joka pesee tehokkaasti ja puhdistaa myös pesuharjat lisäten niiden käyttöikää. Soveltuu käsiteltäväksi biologisissa jätevedenpuhdistamoissa. VDA luokan A mukainen.

Tuotetiedot (englanniksi)

21 kg    320021

ProtectorWax

Premium luokan vaahtovaha. Innovatiivinen huipputekniikkaa sisältävä vaahtovaha. Tuote suojaa, luo kestävyyttä ja syvää kiiltoa. Tuote nopeuttaa ajoneuvon kuivumista ja suojaa maalipintaa ja muoviosia antaen erinomaisen korkealaatuisen kiillon. Voidaan käyttää sekä kuuman, että kylmän veden vaahdottajissa. Tuote soveltuu käytettäväksi mekaanisesti ja manuaalisesti. Soveltuu myös harjakoneisiin vaahtovahana. Sopii myös biologisiin vedenkierrätysjärjestelmillä varustettuihin autopesujärjestelmiin.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 l   319010

Insektenentferner

Laimenna riippuen lian määrästä 1:3 – 1:10, levitä liuos koko pinnalle, anna vaikuttaa hetken. Tarvittaessa hankaa kevyesti harjalla tai sienellä ja huuhtele painepesurilla. pH 9,8. Älä käytä kuumille pinnoille. Älä anna kuivua käsittelyn aikana. Ennen käyttöä, tarkista tuotteen sopivuus käsiteltävälle pinnalle.

Tuotetiedot (englanniksi)

11 kg   70011

Magic Dry & Care

Innovatiivinen huipputekniikkaan perustuva kuivaava suojausaine, joka rikkoo vesikalvon käsiteltävältä pinnalta salamannopeasti, eikä jätä pisaroita. Erityiset reaktiiviset komponentit sitoutuvat tiukasti pinnalle ja tuottavat erittäin korkeakiiltoisen, hydrofobisen suojakerroksen, joka suojaa pintaa pitkäkestoisesti ympäristötekijöitä vastaan. Ylläpitää ajoneuvon arvoa virkistämällä maalipinnan väriä ja suojaamalla myös muoviosia ja avoauton kangaskattoa. Voidaan käyttää kuumana, kylmänä ja myös vaahtovahana. Käsiteltyjen lasipintojen nopea kuivuminen parantaa näkyvyyttä sateessa, ei aiheuta sameutta.

Tuotetiedot (englanniksi)

33 l     190033
210 l   190210