Puhdistus

Mehrzweckreiniger

Verhoilun ja vinyylin puhdistusaine. Erittäin tehokas emäksinen sisätilojen puhdistusaine, jättää miellyttävän tuoksun. Puhdistaa nikotiinia ja muuta itsepintaista likaa muovista, tekstiileistä ja verhoilusta tehokkaasti. Kokeile aineen soveltuvuus pienelle huomaamattomalle alueelle. Daimlerin hyväksymä. Laimenna tiiviste 1:5 – 1:50 kohteesta riippuen. Sisältö: <5 % anioniset ja ionittomat tensidit, fosfaatit, hajusteet, citral, limonene.

Tuotetiedot (englanniksi)

11 kg     86011
21 kg     86021
225 kg  86225

Green Star

Runsasvaahtoinen, emäksinen, fosfaatti- ja liuotinvapaa yleispuhdistusaine. Sopii moottoritilan puhdistukseen, ajoneuvojen ja työkoneiden sisä- ja ulkopuhdistukseen sekä esim. työpajojen tai teollisuushallien yleis- ja lattianpuhdistukseen. Irrottaa tehokkaasti likaa ja öljyä. Erityiset korroosionestäjät lisäävät materiaalien yhteensopivuutta, esim. anodisoitu alumiini. Soveltuu käsiteltäväksi biologisissa jätevedenpuhdistamoissa. Testattu standardin ÖNORM 5106: n mukaisesti, VDA luokan A mukainen.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l     25001
10 l   25011

Tahranpoisto

Orange Power

Nopeasti vaikuttava liiman, puuhartsin ja kumin irrottaja, joka perustuu luonnollisiin appelsiiniuutteisiin. Irrottaa tarrat, kumi- ja hartsijäämät, mustetahrat, rasvan, tervan, öljyn, purukumin jne. Voidaan käyttää liuottimia kestäville pinnoille, kuten maalipinnoille, lasille, keraamisille pinnoille ja metallille. Ei sisällä halogenoituja hiilivetyjä ja on miellyttävä käyttää raikkaan appelsiinituoksun ansiosta.
Voidaan levittää käsiteltävälle pinnalle suihkuttamalla tai imukykyisen kankaan tai sienen avulla. Anna tuotteen vaikuttaa muutamia minuutteja ja pyyhi kostealla kankaalla tai pese painepesurilla. Ennen käyttöä, tarkista tuotteen sopivuus käsiteltävälle pinnalle.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l    192001
10 l  192010

Muoviosien ja nahan hoito

Top Star

Sisätilojen vinyylihoitoaine. Premium care emulsio on muovi- ja kumiosien puhdistukseen ja suojaamiseen tarkoitettu tuote. Käyttökohteet: konsolit, sisustukset osat, tiivisteet jne. Top Star luo pitkäkestoisen, luonnollisen värisen ja puolikiiltävän pinnan samalla suojaten pintaa pysyvästi uudelleen likaantumista vastaan. Tuote on antistaattinen ja sisältää UV-suojan. Pitää muoviosat joustavina. Miellyttävä tuoksu.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l     132001
10 l   132010

Quick & Shine

Viimeistelyaine autoille. Jättää maalipinnoille hyvän kiillon ja suojan. Soveltuu myös sisäpinnoille. Viimeistelyaine kaikille vettä sietäville pinnoille autoissa, veneissä ja moottoripyörissä. Quick & Shine jättää kiiltävän, vettä hylkivän suojakalvon. Nopean lian, sormenjälkien, rasvojen ja tuoreiden kalkkijäämien poistamiseen. Voidaan käyttää liukasteena savetuksessa. Ei saa käyttää hallintalaitteisiin.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l    168001
10 l  168010

Plast Star

Ensiluokkainen ulkoisten muoviosien hoito-aine. Muovihoitotuotteiden Premium-tuote, ylläpitää ja suojaa ulkoisia muoviosia. Tuote on erittäin UV-stabiili ja pitkäkestoinen. Käsitellyt osat palautuvat alkuperäiseen puolikiiltävään ulkonäköön. Erityisen hoito-osajärjestelmän (vaha-silikonidispersio) ansiosta tuote sitoutuu lujasti käsitellyn pintakerroksen kanssa. Vähentää ovien tiivisteiden jäätymistä. Erittäin pitkä käyttöikä, nopea ja yksinkertainen käyttö sekä miellyttävä tuoksu tekevät Plast Starista uskomattoman tuotteen. Soveltuu parhaiten renkaisiin ja kumisiin osiin.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l    108001
10 l  108010

Gummifix

Ajoneuvojen sisätilojen muovi- ja kumipintojen hoito- ja puhdistusaine. Ei sisällä silikoniöljyjä, ei jätä pintaa tahmeaksi tai liukkaaksi. Voidaan käyttää kumi-matoille, muovipinnoille ja myös muille osille, esim. ohjauspyörä ja polkimet. Tuote saa käsitellyt pinnat näyttämään uudelta ja kirkkaalta.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 l   48010

Leather Star

Ensiluokkainen nahanhoito luonnollisella puoli-kiiltävällä viimeistelyllä. Sopii sileälle nahalle, mokkanahalle ja muille nahkapinnoille. Nopea ja helppokäyttöinen, elvyttää ja suojaa, miellyt-tävä tuoksu, kirkastaa ja syventää väriä, jättää pinnan pehmeäksi, mutta ei liukkaaksi. Sisältää huippukosmetiikassa käytettyjä ainesosia, jotka tekevät nahasta joustavan ja suojaavat uutta likaa ja haurastumista vastaan.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l   238001

Hajujen hallinta

Fresh Up

Erikoistuote epämiellyttävien tuoksujen poista-miseen ajoneuvoissa, asuntovaunuissa, veneissä ja muissa kohteissa. Fresh Up reagoi tupakansavun, eläinten- ja muiden hajujen kanssa ja muuttaa ne tehottomiksi. Fresh Up poistaa hajut käsitellyistä tekstiileistä, verhoiluista, huoneista ja muista kohteista. Pese ensin lika ja hajujen lähteet perusteellisesti pois. Suihkuta sitten tekstiilit, pinnat tai huoneet säästeliäästi, anna kuivua, toista tarvittaessa. Suojaa pakkaselta ja liialliselta kuumuudelta.

Tuotetiedot (englanniksi)

 

1 l   153001