Puhdistus

Green Star

Runsasvaahtoinen, emäksinen, fosfaatti- ja liuotinvapaa yleispuhdistusaine. Sopii moottoritilan puhdistukseen, ajoneuvojen ja työkoneiden sisä- ja ulkopuhdistukseen sekä esim. työpajojen tai teollisuushallien yleis- ja lattianpuhdistukseen. Irrottaa tehokkaasti likaa ja öljyä. Erityiset korroosionestäjät lisäävät materiaalien yhteensopivuutta, esim. anodisoitu alumiini. Soveltuu käsiteltäväksi biologisissa jätevedenpuhdistamoissa. Testat-tu standardin ÖNORM 5106: n mukaisesti, VDA luokan A mukainen.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l         25001

Suojaus

Motorplast

Moottoritilojen erityispuhdistus- ja hoitoaine. Kiiltoa lisäävä ja vettä hylkivä moottorin, kotelo-osien ja kumiletkujen puhdistusaine autoille, hyötyajoneuvoille ja työkoneille. Miellyttävän tuoksuinen, pintoja kuivaava tuote, joka ehkäisee likaa tarttumasta. Käsitellyt osat näyttävät palautuvan uuden veroisiksi. Tuote muodostaa pysyvän elastisen kalvon, joka suojaa pintoja mm. ruostumiselta ja ympäristötekijöiltä. Sopii käytettäväksi kuiville ja kosteille pinnoille, kestää kuumuutta 250 °C. Daimlerin hyväksymä.

Tuotetiedot (englanniksi)

500 ml  236500
5 l            236005
20 l         236020

Motorkonservierer Charlie

Moottorinsuoja-aine ilman silikonia. Puolikiil-tävä, hiilivetypohjainen suoja-aine autojen ja muiden ajoneuvojen moottoreille ja moottori-tilan suojakoteloille. Käsitellyt osat palautuvat alkuperäiseen ulkoasuunsa ja ovat tuotteen muodostaman suojakalvon alla suojassa korroosiolta ja ympäristötekijöiltä. Tuote kuivuu täydellisesti, joka vähentää lian tarttumista pinnoille. Sopii käytettäväksi kuivilla pinnoilla. Kestää jopa 200 °C lämpötilan.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 l     105010