Happamat puhdistusaineet

Triple Acid Star

Erittäin tehokas, hapan puhdistusaine kaikille haponkestävälle alumiini- ja teräsvanteille. Kiinnipalanut jarrupöly, ruostekalvo, ympäristö- ja muu epäorgaaninen lika puhdistuu nopeasti ja perusteellisesti. Käytetään teräksisille ja haponkestävästi maalatuille alumiinivanteille.

Laimenna 1:3–1:10 likaisuudesta riippuen (lisää tuote aina veteen välttääksesi roiskeita) esikostutetuille vanteille. Anna vaikuttaa hetken, tarvittaessa levitä siveltimellä ja huuhtele huolellisesti painepesurilla.

Ei saa käyttää kuumille pinnoille. Älä anna kuivua käsittelyn aikana. Älä käytä lasille ja peileille. Älä käytä hapoille herkille pinnoille, kuten marmorille, suojaamattomille metalleille, sinkille tai alumiinille. Tarkista aineen sopivuus pinnoille ennen käyttöä.

Tuotetiedot (englanniksi)

11 kg   242011
23 kg   242023

Neutraalit puhdistusaineet

Felgenblitz säurefrei

Neutraali vanteenpuhdistaja, raudan-poistoaine. Voimakas pH-neutraali puhdistusgeeli. Poistaa jarrupölyä, ruosteen jälkiä ja muuta epäorgaanista likaa. Tuote muuttuu punaisesta violetiksi puhdistuksen kuluessa. Geelimäinen koostumus. Tuote jättää pinnat pesun jälkeen kirkkaaksi ja vettä hylkiviksi. Sisältö: 5<15 % anioniset tensidit, <5 % amfoteeriset tensidit, hajusteet, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, limonene, citronellol, benzisothiazolinone.

Tuotetiedot (englanniksi)

11 kg   218011
19 kg   218019

Reactive Rust Remover

Tämä lievästi hapan ruosteen irrotus- ja puhdistusaine sisältää tehokkaita ja perusteellisesti puhdistavia tensidejä. Pinnalla olevat ruostumat, metallihiukkaset, jarrupöly ja muut epäorgaaniset epäpuhtaudet irtoavat nopeasti ja perusteellisesti. Käsittelyaika tuotteella on suunniteltu normaalia pidemmäksi, jolloin reaktiiviset ainesosat voivat liuottaa vaikeita tahroja tehokkaasti. Puhdistusaine muuttuu väriltään violetiksi, kun se on liuottanut lian. Erityiset pinta-aktiiviset aineet hajottavat liuenneen lian, jolloin sen poishuuhtelu on helppoa. Voidaan käyttää maalatuille pinnoille, lasille ja ajoneuvojen vanteille. 

Tuotetiedot (englanniksi)

500 ml   359500

Emäksiset puhdistusaineet

Felgenblitz alkalisch

Emäksinen, viskoosi vanteidenpuhdistus-aine, jolla on erinomainen lianirrotuskyky. Kaikille emäksiä kestäville alumiini- ja teräsvanteille. Jarrupöly ja ympäristölika irtoavat nopeasti ja tehokkaasti. Vettä hylkivä vaikutus ja kiiltoa lisäävät lisäaineet. Ei sisällä orgaanisia kompleksinmuodostajia tai fosfaatteja. Daimlerin hyväksymä. Nopea erottuminen ÖNORM 5106: n mukaisesti. VDA luokka B.

Tuotetiedot (englanniksi)

33 kg   274033

Vorreiniger B

Tehokas, fosfaatiton, emäksinen, vaahtoava pesuaine henkilö- ja kuorma-autojen, työkoneiden, metallivan-teiden ym. emäksiä kestävien pintojen esipesuun. Korkealaatuiset kompleksinmuodostajat ja tehokkaat tensidit liuottavat sitkeimmänkin lian, hyönteiset, lintujen jnätökset sekä ympäristö- ja vannepölyn nopeasti. Sopii toistuvaan pesuun ja painepesurin kanssa käytettäväksi. Erityiset korroosionestäjät lisäävät materiaalien yhteensopivuutta, esim. anodisoitu alumiini. Sopii kopolymeerivahan poistoon. Soveltuu käsiteltäväksi biologisissa jäteveden-puhdistamoissa. Testattu standardin ÖNORM 5106: n mukaisesti, VDA luokan A mukainen.

Tuotetiedot (englanniksi)

11 kg     211011
22 kg     211022