Happamat puhdistusaineet

Quattro-Acid-Star XL

Erittäin hapan erikoispuhdistusaine, jossa on tehokas 4-hapon yhdistelmä. Soveltuu ehjille teräslaitteille ja haponkestäville ja maalatuille alumiinivanteille. Poistaa tehokkaasti jarrupölyn, kalkin ja ympäristölian sekä kirkastaa vanteen. Poistaa likaa ilman manuaalista hankausta. Nopea erottaminen ÖNORM B 5106:n mukaisesti. Miellyttävä tuoksu.

Tuotetiedot (englanniksi)

11 kg   444011
35 kg   333035

Neutraalit puhdistusaineet

Felgenblitz säurefrei

Neutraali vanteenpuhdistaja, raudan-poistoaine. Voimakas pH-neutraali puhdistusgeeli. Poistaa jarrupölyä, ruosteen jälkiä ja muuta epäorgaanista likaa. Tuote muuttuu punaisesta violetiksi puhdistuksen kuluessa. Geelimäinen koostumus. Tuote jättää pinnat pesun jälkeen kirkkaaksi ja vettä hylkiviksi. Sisältö: 5<15 % anioniset tensidit, <5 % amfoteeriset tensidit, hajusteet, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, limonene, citronellol, benzisothiazolinone.

Tuotetiedot (englanniksi)

11 kg   218011
33 kg   218033

Reactive Rust Remover

Tämä lievästi hapan ruosteen irrotus- ja puhdistusaine sisältää tehokkaita ja perusteellisesti puhdistavia tensidejä. Pinnalla olevat ruostumat, metallihiukkaset, jarrupöly ja muut epäorgaaniset epäpuhtaudet irtoavat nopeasti ja perusteellisesti. Käsittelyaika tuotteella on suunniteltu normaalia pidemmäksi, jolloin reaktiiviset ainesosat voivat liuottaa vaikeita tahroja tehokkaasti. Puhdistusaine muuttuu väriltään violetiksi, kun se on liuottanut lian. Erityiset pinta-aktiiviset aineet hajottavat liuenneen lian, jolloin sen poishuuhtelu on helppoa. Voidaan käyttää maalatuille pinnoille, lasille ja ajoneuvojen vanteille. 

Tuotetiedot (englanniksi)

1750 ml   359011

Emäksiset puhdistusaineet

Felgenblitz alkalisch

Emäksinen, viskoosi vanteidenpuhdistus-aine, jolla on erinomainen lianirrotuskyky. Kaikille emäksiä kestäville alumiini- ja teräsvanteille. Jarrupöly ja ympäristölika irtoavat nopeasti ja tehokkaasti. Vettä hylkivä vaikutus ja kiiltoa lisäävät lisäaineet. Ei sisällä orgaanisia kompleksinmuodostajia tai fosfaatteja. Daimlerin hyväksymä. Nopea erottuminen ÖNORM 5106: n mukaisesti. VDA luokka B.

Tuotetiedot (englanniksi)

33 kg   274033

Vorreiniger B

Tehokas, fosfaatiton, emäksinen, vaahtoava pesuaine henkilö- ja kuorma-autojen, työkoneiden, metallivan-teiden ym. emäksiä kestävien pintojen esipesuun. Korkealaatuiset kompleksinmuodostajat ja tehokkaat tensidit liuottavat sitkeimmänkin lian, hyönteiset, lintujen jnätökset sekä ympäristö- ja vannepölyn nopeasti. Sopii toistuvaan pesuun ja painepesurin kanssa käytettäväksi. Erityiset korroosionestäjät lisäävät materiaalien yhteensopivuutta, esim. anodisoitu alumiini. Sopii kopolymeerivahan poistoon. Soveltuu käsiteltäväksi biologisissa jäteveden-puhdistamoissa. Testattu standardin ÖNORM 5106: n mukaisesti, VDA luokan A mukainen.

Tuotetiedot (englanniksi)

33 kg   211033