Glass Cleaner

Lasinpuhdistusaine ammattilaisille. Soveltuu kaikille sileille pinnoille ajoneuvoissa, rakennuksissa jne. Poistaa tehokkaasti ja vaivattomasti likaa, kuten öljyä, rasvaa ja hyönteisiä. Tuotteen sisältämät aineosat pois-tavat lian nopeasti, jättäen kirkkaan pinnan. Miellyttävä tuoksu. Tuote on käyttövalmis.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 l     302010
30 l     302030
200 l   302200

Quick & Shine

Viimeistelyaine autoille. Jättää maalipinnoille hyvän kiillon ja suojan. Soveltuu myös sisäpinnoille. Viimeistelyaine kaikille vettä sietäville pinnoille autoissa, veneissä ja moottoripyörissä. Quick & Shine jättää kiiltävän, vettä hylkivän suojakalvon. Nopean lian, sormenjälkien, rasvojen ja tuoreiden kalkkijäämien poistamiseen. Voidaan käyttää liukasteena savetuksessa. Ei saa käyttää hallintalaitteisiin.

Tuotetiedot (englanniksi)

 

 

1 l   168001

Finish Spray exterior

Monipuolinen pintakäsittelyaine kaikkien ajoneuvon ulkoisten pintojen, kuten maalipintojen, lasin ja muovin nopeaan puhdistukseen. Poistaa myös itsepäiset kalkkisaostumat nopeasti ja jäämiä jättämättä.
Puhdistaa, hoitaa ja suojaa yhdellä käsittelyllä. Palauttaa värien syvyyden ja lisää kiiltoa, ilman raitoja. Helppo ja nopea käyttää, suojaa pintoja uutta likaa vastaan.

Tuotetiedot (englanniksi)

 

 

1 l   285001

Orange Power

Nopeasti vaikuttava liiman, puuhartsin ja kumin irrottaja, joka perustuu luonnollisiin appelsiiniuutteisiin. Irrottaa tarrat, kumi- ja hartsijäämät, mustetahrat, rasvan, tervan, öljyn, purukumin jne. Voidaan käyttää liuottimia kestäville pinnoille, kuten maalipinnoille, lasille, keraamisille pinnoille ja metallille. Ei sisällä halogenoituja hiilivetyjä ja on miellyttävä käyttää raikkaan appelsiinituoksun ansiosta.
Voidaan levittää käsiteltävälle pinnalle suihkuttamalla tai imukykyisen kankaan tai sienen avulla. Anna tuotteen vaikuttaa muutamia minuutteja ja pyyhi kostealla kankaalla tai pese painepesurilla.

Tuotetiedot (englanniksi)

 

 

1 l   192001