Nano-Glass-Sealing

Nanosuoja-aine lasi-, peili- ja keraamipinnoille.

Tämä reaktiivinen korkean teknologian suoja-aine muodostaa vettä hylkivän nanoverkon, joka antaa lasi-, peili- ja keraamipinnoille kestävän suojan ja jolla on erittäin hyvä kemikaali- ja hankauskestävyys. Syntyvä lootusefekti vähentää lian, hyönteisten, jään yms. kiinnittymistä pintaan ja helpottaa näin pinnan puhdistamista. Tuotteen käyttö moottoriajoneuvojen tuulilaseihin vähentää merkittävästi tarvetta tuulilasinpyyhkijöiden käyttöön ja parantaa näkyvyyttä sadesäällä. Tämä perustuu ainutlaatuiseen hylkimisilmiöön, jossa vähintään 80 km/h:n nopeudella liikuttaessa ilmavirta kuljettaa vesipisaroita pois. Suojauksen kesto on enintään yksi vuosi tai 20 000 km. Setti sisältää 250 ml pakkauksen kiillotusnestettä ja 250 ml pakkauksen nanosuoja-ainetta.

Tuotetiedot (englanniksi)

250 ml     202001

Glass Cleaner

Lasinpuhdistusaine ammattilaisille. Soveltuu kaikille sileille pinnoille ajoneuvoissa, rakennuksissa jne. Poistaa tehokkaasti ja vaivattomasti likaa, kuten öljyä, rasvaa ja hyönteisiä. Tuotteen sisältämät aineosat pois-tavat lian nopeasti, jättäen kirkkaan pinnan. Miellyttävä tuoksu. Tuote on käyttövalmis.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 l     302010
20 l     302020

Quick & Shine

Viimeistelyaine autoille. Jättää maalipinnoille hyvän kiillon ja suojan. Soveltuu myös sisäpinnoille. Viimeistelyaine kaikille vettä sietäville pinnoille autoissa, veneissä ja moottoripyörissä. Quick & Shine jättää kiiltävän, vettä hylkivän suojakalvon. Nopean lian, sormenjälkien, rasvojen ja tuoreiden kalkkijäämien poistamiseen. Voidaan käyttää liukasteena savetuksessa. Ei saa käyttää hallintalaitteisiin.

Tuotetiedot (englanniksi)

 

 

1 l   168001

Orange Power

Nopeasti vaikuttava liiman, puuhartsin ja kumin irrottaja, joka perustuu luonnollisiin appelsiiniuutteisiin. Irrottaa tarrat, kumi- ja hartsijäämät, mustetahrat, rasvan, tervan, öljyn, purukumin jne. Voidaan käyttää liuottimia kestäville pinnoille, kuten maalipinnoille, lasille, keraamisille pinnoille ja metallille. Ei sisällä halogenoituja hiilivetyjä ja on miellyttävä käyttää raikkaan appelsiinituoksun ansiosta.
Voidaan levittää käsiteltävälle pinnalle suihkuttamalla tai imukykyisen kankaan tai sienen avulla. Anna tuotteen vaikuttaa muutamia minuutteja ja pyyhi kostealla kankaalla tai pese painepesurilla.

Tuotetiedot (englanniksi)

 

 

1 l   192001
10 l 192010