Plast Star

Ensiluokkainen ulkoisten muoviosien hoitoaine. Muovihoitotuotteiden Premium-tuote, ylläpitää ja suojaa ulkoisia muoviosia. Tuote on erittäin UV-stabiili ja pitkäkestoinen. Käsitellyt osat palautuvat alkuperäiseen puolikiiltävään ulkonäköön. Erityisen hoito-osajärjestelmän (vaha-silikonidispersio) ansiosta tuote sitoutuu lujasti käsitellyn pintakerroksen kanssa. Vähentää ovien tiivisteiden jäätymistä. Erittäin pitkä käyttöikä, nopea ja yksinkertainen käyttö sekä miellyttävä tuoksu tekevät Plast Starista uskomattoman tuotteen. Soveltuu parhaiten renkaisiin ja kumisiin osiin. Ei saa käyttää hallinta-laitteisiin.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l     108001
10 l   108010

Gummi-, Kunststoff- & Vinylpflege

Ulkopintojen muovihoitoaine. Tehokas puhdistus- ja suojatuote. Helppo ja nopea käyttää. Kaikkien ulkoisten kumi- ja muoviosien ja renkaiden suojaamiseen ja ehostamiseen. Tuote jättää puolikiiltävän pinnan. Ei saa käyttää hallintalaitteisiin. Daimlerin hyväksyntä.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 l   191010
20 l   191020

Gummi- & Kunststoffpflege glänzend

Tehokas puhdistus-, kiillotus- ja suojatuote ulkoisille muoviosille. Helppo- ja nopeakäyttöinen. Sopii suojaamaan myös renkaita ja muita kumiosia. Maalipintoja virkistävä ja kiiltävyyttä lisäävä viimeistely. Levitä sienellä tasainen kerros puhtaalle kuivalle pinnalle. Hankaa tuotetta kunnolla pintaan ja anna kuivua kokonaan. Älä käytä pinnoille, joissa liukkaus ei ole toivottavaa, esim. polkimet ja ohjauspyörä.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 l   295010