Kiillotustuotteet

Heavy Cut H8.02

Heavy Cut H8.02 on innovatiivinen nopeasti toimiva kiillotusaine, joka poistaa syviä naarmuja, vaikeita hapettumia sekä P1500 hiomapaperin jäljen. Korkeasta leikkaavuudesta huolimatta jättää helposti viimeisteltävissä olevan pinnan. Voidaan työstää pitkään ilman pölyyntymistä. Soveltuu kaikentyyppisille maalipinnoille (pehmeille ja naarmukestäville). Daimlerin hyväksymä.

Tuotetiedot (englanniksi)

250 ml  312250
1 l          312001

Heavy Cut H9.01

Karkea, silikoniton kiillotusaine syvien naarmujen poistamiseen. Poistaa jopa P 1200 hiomapaperin jäljen. Heavy Cut H9.01 on homogeeninen hioma-aine, jonka avulla saavutetaan äärimmäisen korkea leikkauslaatu erinomaisella kiiltoasteella. Tuote on melkein pölyämätön ja voidaan kiillottaa pitkiä aikoja ilman tarttumista. Soveltuu erinomaisesti kaikentyyppisille maaleille.

Tuotetiedot (englanniksi)

250 ml   402250
1 l           402001

Fine Cut F6.01

Keskikarkea, silikoniton kiillotusaine, joka sisältää viimeisimmän sukupolven alumiinioksidia. Poistaa P 2500 hiomapaperin jäljet. Soveltuu erinomaisesti kaikentyyppisille maaleille, yhteensopiva keskisuurten naarmujen poistoon.

Käytä Fine Cut laikkaa tai lambswool laikkaa. Älä käytä kuumille pinnoille. Suojaa pakkaselta ja liialliselta kuumuudelta.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l   405001

Micro Cut M3.02

Mikrokiillotusaine, silikoniton. Hienojakoinen kiillotusaine, joka sisältää viimeisimmän sukupolven kiillotusaineita. Poistaa P 3000 hiomaparin jäljen. Micro Cut on erittäin taloudellinen ja nopea kiillottaa. Tuote mahdollistaa hologrammivapaan pinnan, jättäen hienon kiillon tummiin ja herkkiin pintoihin.

Käytä Micro Cut -laikkoja.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l   403001

Micro Cut & Finish P3.01

Mikrokiillotusaine karnaubavahalla. Micro Cut & Finish on viimeisimmän sukupolven kiillotusaine, joka kykenee poistamaan P 3000 hiomapaperin jäljen, jättäen samalla suojan. Tuote mahdollistaa hologrammivapaan pinnan, jättäen hienon kiillon tummiin ja herkkiin pintoihin. Tuote sisältää karnaubavahaa, joka suojaa maalipintaa. Tuote on lähes pölyämätön.

Tuotetiedot (englanniksi)

250 ml  404250
1 l         404001

Lack-Polish blau P2.01

Lack-Polish blau kiillotusaine ylläpitää ja puhdistaa uutta ja hieman kulunutta maalia. Lack-Polish blau luo optimaalisen, juovattoman peilipinnan sekä mekaanisesti että manuaa-lisesti käytettynä. Korkealaatuiset ainesosat suojaavat käsitellyn pinnan jopa kuukausiksi erittäin syvän, kiiltävän viimeistelyn avulla. Lack-Polish blau soveltuu erinomaisesti kaikentyyppisille maalipinnoille. Sopii kaikille ajoneuvoille ja moottoripyörille.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l   501

Lack-Polish rosa P1.02

Lack-Polish rosa kiillotusaine ylläpitää ja puhdistaa uutta ja hieman kulunutta maalia. Lack-Polish rosa luo optimaalisen, juovattoman peilipinnan sekä mekaanisesti että manuaa-lisesti käytettynä. Korkealaatuiset ainesosat suojaavat käsitellyn pinnan jopa kuukausiksi erittäin syvän, kiiltävän viimeistelyn avulla. Lack-Polish rosa soveltuu erinomaisesti kaikentyyppisille maalipinnoille. Sopii kaikille ajoneuvoille ja moottoripyörille.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l   401

Lack-Polish grün P1.01

Lack-Polish grün kiillotusaine ylläpitää ja puhdistaa uutta ja hieman kulunutta maalia. Lack-Polish grün luo optimaalisen, juovattoman peilipinnan sekä mekaa-nisesti että manuaalisesti käytettynä. Korkealaatuiset ainesosat suojaavat käsitellyn pinnan jopa kuukausiksi erittäin syvän, kiiltävän viimeistelyn avulla. Lack-Polish grün soveltuu erinomaisesti kaikentyyppisille maalipin-noille. Sopii kaikille ajoneuvoille ja moottoripyörille.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l   801

Viimeistelyaineet

Hartwachs BMP S0.01

Hartwachs BMP on pitkäkestoinen ruiskutettava premium suoja kaikille maaleille ja erilaisille muoveille. Erityinen kovien ja kestävien erikoisvahojen sekoituksella Hartwachs BMP puhdistaa, ravitsee ja suojaa käsiteltyjä pintoja ja antaa niille houkuttelevan syvän kiillon ja korkean kiillon, joka kestää kuukausia. Myös aiempien kiillotusaineiden, vahojen ja tervan jälkien jäämät lähtee tehokkaasti ja nopeasti.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l    168001
10 l  168010

Quick & Shine

Viimeistelyaine autoille. Jättää maalipinnoille hyvän kiillon ja suojan. Soveltuu myös sisäpinnoille. Viimeistelyaine kaikille vettä sietäville pinnoille autoissa, veneissä ja moottoripyörissä. Quick & Shine jättää kiiltävän, vettä hylkivän suojakalvon. Nopean lian, sormenjälkien, rasvojen ja tuoreiden kalkkijäämien poistamiseen. Voidaan käyttää liukasteena savetuksessa. Ei saa käyttää hallintalaitteisiin. Daimlerin hyväksymä. Sisältää hajusteita, limonene.

Tuotetiedot (englanniksi)

1 l    168001
10 l  168010

Maalipinnan suojaus

1K-Nano

1K-Nano maalinsuojan teho perustuu innovatiivisiin reaktiivisiin aineisiin, jotka muodostavat erittäin sileän, peilimäisen pinnan, joka kestää kemikaaleja, UV-säteilyä ja hankausta. 1K-Nanon lisäaineet antavat maaleille erittäin syvän sävyn. Yksivaiheinen prosessi vähentää työaikaa huomattavasti verrattuna 2-komponenttiseen järjestelmään. Maalipinta on suojattu täydellisesti ja kestävällä tavalla haitallisista ympäristövaikutuksista. Ainutlaatuinen helppo puhdistuskyky tarkoittaa sitä, että hyönteiset, lintujen jätteet ja muu lika voidaan poistaa paljon helpommin. Kestää noin vuoden, mutta kestoa voidaan pidentää jopa kolmeen vuoteen säännöllisen manuaalisen jälkihoidon avulla NanoMagicShampoo (käsinpesu) tai NanoMagic Twin Waxin (autonpesun) jälkikäsittelyn ja asiantuntijan vuotuisen maalitarkastuksen avulla!

Tuotetiedot (englanniksi)

10 kg   245001

NanoMagicShampoo

Hoitava ja maalipintaa suojaava vahashampoo, joka soveltuu autojen käsinpesuun. Shampoon ainutlaatuinen koostumus jättää käsitellyille pinnoille pitkäkestoisen, suojaava ja vettähylkivän nanokerroksen. Tuotteella on ominaisuutena ns. lotus-vaikutus. Huuhtelun jälkeen vesikalvo murtuu heti ja nopeuttaa auton kuivaamista. Nano Magic Shampoo soveltuu erityisen hyvin 1K-Nano pinnoitettuihin ajoneuvoihin jälkihoitotuotteeksi. Tuote jättää pesun jälkeen korkeakiiltoisen ja suojaavan pinnan. Laimennus: 50 ml/10 litraa. Voidaan levittää myös vaahdottimella.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 kg   206010

ProtectorWax

Premium-luokan vaahtovaha. Innovatiivinen huipputekniikkaa sisältävä vaahtovaha. Tuote suojaa, luo kestävyyttä ja syvää kiiltoa. Tuote nopeuttaa ajoneuvon kuivumista ja suojaa maalipintaa ja muoviosia antaen erinomaisen korkealaatuisen kiillon. Voidaan käyttää sekä kuuman, että kylmän veden vaahdottajissa.
Tuote soveltuu käytettäväksi mekaanisesti ja manuaalisesti. Soveltuu myös harjakoneisiin vaahtovahana. Sopii myös biologisiin vedenkierrätysjärjestelmillä varustettuihin autopesujärjestelmiin. Ei sisällä mineraaliöljyhiilivetyjä. VDA on luokan A mukainen.
Laimennus 1:10 – 1:20, vaahdottajissa laitteen annostelun mukaisesti, harja-koneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti. Sisältö: kationiset tensidit, hajusteet, coumarin, linalool.
 
 

1l     319001

10 l  319010