Esipesu

Vorreiniger B

Tehokas, fosfaatiton, emäksinen, vaahtoava pesuaine henkilö- ja kuorma-autojen, työkoneiden, metallivan-teiden ym. emäksiä kestävien pintojen esipesuun. Korkealaatuiset kompleksinmuodostajat ja tehokkaat tensidit liuottavat sitkeimmänkin lian, hyönteiset, lintujen jnätökset sekä ympäristö- ja vannepölyn nopeasti. Sopii toistuvaan pesuun ja painepesurin kanssa käytettäväksi. Erityiset korroosionestäjät lisäävät materiaalien yhteensopivuutta, esim. anodisoitu alumiini. Sopii kopolymeerivahan poistoon. Soveltuu käsiteltäväksi biologisissa jäteveden-puhdistamoissa. Testattu standardin ÖNORM 5106: n mukaisesti, VDA luokan A mukainen.

Tuotetiedot (englanniksi)

11 kg     211011
22 kg     211022

Shampoo

Glanzwachsshampoo

Nopeasti likaa irrottava fosfaatti- ja NTA-vapaa pesuainetiiviste autojen, moottori-pyörien ja muiden liikennevälineiden käsinpesuun. Pesuaineen pinta-aktiiviset aineet ja suojaavat komponentit takaavat huolellisen ja perusteellisen puhdistuksen ajoneuvon maalipinnoille. Pesu, ylläpito, kuivaus ja suojaus tapahtuvat kaikki yhdessä käsittelyvaiheessa. Huuhtelun jälkeen pinnan vesikalvo hajoaa välittömästi, joka nopeuttaa ajoneuvon kuivumista. Daimlerin hyväksymä. Nopea erottuminen ÖNORM 5106: n mukaisesti. VDA luokan A mukainen.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 kg     46010
21 kg     46021

Sekalaiset

Reactive Rust Remover

Tämä lievästi hapan ruosteen irrotus- ja puhdistusaine sisältää tehokkaita ja perusteellisesti puhdistavia tensidejä. Pinnalla olevat ruostumat, metallihiukkaset, jarrupöly ja muut epäorgaaniset epäpuhtaudet irtoavat nopeasti ja perusteellisesti. Käsittelyaika tuotteella on suunniteltu normaalia pidemmäksi, jolloin reaktiiviset ainesosat voivat liuottaa vaikeita tahroja tehokkaasti. Puhdistusaine muuttuu väriltään violetiksi, kun se on liuottanut lian. Erityiset pinta-aktiiviset aineet hajottavat liuenneen lian, jolloin sen poishuuhtelu on helppoa. Voidaan käyttää maalatuille pinnoille, lasille ja ajoneuvojen vanteille. Tarkasta aineen yhteensopivuus herkille pinnoille, esim. kiillotettu alumiini, huomaamattomaan kohtaan.

Tuotetiedot (englanniksi)

500 ml   359500

Teerwäsche A

Liuotinpohjainen erikoispuhdistusaine tervan, bitumin ja muun vaikean lian poistoon. Sopii kaikille liuottimia kestäville pinnoille ajoneuvoissa, työkoneissa, korjaamoissa ja työpajoissa. Voidaan käyttää myös lattian ja työvälineiden, kuten likaantuneiden harjojen, puhdistamiseen. Ei sisällä halogenoituja hiilivetyjä. Daimlerin hyväksymä.

Tuotetiedot (englanniksi)

10 l   391010
20 l   391020